Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Η μυστική αυτοκρατορία των βάσεων των Αμερικανικών μη-επανδρωμένων αεροσκαφών


H ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ…. Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ. ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ(ΗΑΕ). ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 58 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ DRONES. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η CIA ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ Β.ΚΑΡΟΛΙΝΑ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΛΑΞΙΑ ΒΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ DRONES ΣΕ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ-ΑΙΘΙΟΠΙΑ-ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ.(ΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ-ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ-ΝΟΤΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ). ΤΑ DRONES ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 60 ΒΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΑΙΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ.

*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ CREECH ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΣΤΗΝ HURLBOLT FIELD ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΣΤΗΝ DAVIS-MONTHAN ΣΕ ΑΡΙΖΟΝΑ, WHITEMAN ΣΕ ΜΙΖΟΥΡΙ, SPRINGFIELD ΣΕ ΟΧΑΪΟ CANNON AND HOLLOMAN ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ,ELLINGTON AIRPORT AT HOUSTON –ΤΕΞΑΣ, FARGO-BORΡ ΝΤΑΚΟΤΑ, ELLSWORTH AFB ΝΟΤΙΑ ΝΤΑΚΟΤΑ, ΚΑΙ HANCOCK FIELD AIR FORCE BASE FOR NATIONAL GUARDSYRACUSE-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ LANGLEY ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ AFSOC ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ TERRE HAUTE ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΑΝΑ , ΕΔΡΕΥΕΙ Η DEATH TV ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

*PREDATORS-REAPERS-SENTINELS ΚΑΙ GLOBAL HAWKS EXOYN ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ WRIGHT-PATTERSON-OHIO/GRAND FORKS-NORTH DAKOTA KAI ANDERSON-GUAM ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ , ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ RANDOLPH AFB TEXAS-KIRTLAND AFB NEW MEXICO-ARMY BASE FORT HUACHUCA-ARIZONA. O ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ FORT RUCKER-ALABAMA KAI FORT-BENNING-GEORGIA.

*ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΓΚΟΝΕΛΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΗΠΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ. ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΙΡΚΟΥΚ, ΣΤΗΝ ΑΛ ΑΣΑΝΤ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΑΛΙΛ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΑ DRONES ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛ ΝΤΑΦΡΑ ΣΤΑ ΗΑΕ, ΑΛΙ ΑΛ ΣΑΛΕΜ ΚΑΙ ΑΛ ΤΖΑΜΠΕΡ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΪΤ, ΚΑΙ ΑΛ ΣΙΜΠ ΣΤΟ ΟΜΑΝ. ΚΛΕΙΔΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΕΝΩ ΠΡΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ ΗΠΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥΖΕΛ ΣΤΟ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ.

*ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ JALALABAD AFB-KANDAHAR AFB-BAGRAM-CAMP LEATHERNECK-CAMP DWYER-COMBAT OUTPOST PAYNE-FOB DELARAM-FOB EDINBURGH=FOB CHAPMAN ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΧOYN ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ OI ΒΑΣEIΣ SHAMSI KAI SHABHAZ ΣE BΕΛOYXIΣTAN-GΗAZI.

*ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ DRONES ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ/ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΟΜΑΛΙΑ-ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΕΣ ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ 4 ΜΙΚΡΑ DRONES ΣΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΡΟΥΑΝΤΑ-ΟΥΓΚΑΝΤΑ-ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

*ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΙ ΧΡΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΣΟΜΑΛΙΑ-ΥΕΜΕΝΗ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΚ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΩΝ 730 DRONES. H AKTINA ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ DRONES ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ 21 ΟΥ ΑΙΩΝΑ