Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΔΡ. ΑΘΑΝ. ΔΡΟΥΓΟΣ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 3 ΣΕΝΑΡΙΑ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ 5/ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 5 ΩΡΩΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ./ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

*ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΡΜΟΥΚ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ.ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ.

*ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΔ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΟΥΧΑΝΤΑ. ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ Ο ΑΣΑΝΤ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ.

*ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΡΩΣΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΡΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ, ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ…ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΑΣΑΝΤ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΕΒΙΤΩΝ/ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ.

*ΝΕΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ. ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΡΑΝΤΑΡ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΟΥΡΕΤΣΙΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΝΕΓΚΕΒ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ/ΔΗΛΑΔΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ.

*ΑΛΛΑ 3 ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΤΑ ΝΑΡΚΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ.

*ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΚΗΣΗ ΝΑΡΚΑΛΙΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ/ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

*ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ 6 ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ./ΟΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΘΕΡΕΤΡΟ…