Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

EΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΡΙΣΕΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ….ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ…ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΛΛΑΖΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ…ΑΦΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ….ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ…ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ….
*Ο ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΝΗΣ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΘΑ ΕΦΘΑΝΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ Γ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΕΘΑ.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ 28 ΑΝΩΤΑΤΟΙ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ , ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΔΕΝ Ε.ΠΑΝΥΤΣΙΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ…./ΗΔΗ ΕΓΡΑΨΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ONALERT. ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Β ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 32 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΕΝΩ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Β ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.

*Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ-ΒΣΣ-ΓΣΣ-ΑΣΔΥΣ-ΑΥ/ΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΕΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΙΓΩ ΤΟ ΤΑΧΥΤΑΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ.

*Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ. ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΝΩΣΤΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ….Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…

*ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ …ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, Ή ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ…

*ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ. ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ.

*Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΣ.

*ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΛΥ….ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΕ…./ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΛΙΓΟ.

*ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΧΘΗΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΣ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ….!!!ΚΑΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ…ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΑΔΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ….

*ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΙΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ…ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ….

*ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΣΗ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.ΤΣΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΘΕΙ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ….ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ…ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΗΧΘΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ….

*ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Β ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ(4 ΤΑΞΥΠ-ΜΕΡΥΠ-ΑΣΔΥΣ).

*ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ….ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑ….ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΛΕΟΠΑΡΝΤ….ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΙ…ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ….ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΡΙΚΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΛΠ…ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ…ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΗΔΗ….ΣΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ….ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΟΚΚΙΝΟ….Ε ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ….

*ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ Π.ΛΙΤΣΑ ΠΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΜΥΑΛΑ…

*ΠΟΛΛΟΙ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΑ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ Ν.ΔΕΒΕΤΖΗ/ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο Ν.ΔΕΒΕΤΖΗΣ/ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ/ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΕΧΕΙ ΦΟΙΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ…ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ…/ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΝ…