Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΙΝΔΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ.2)Η ΙΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ.

3)ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΜΗ370.

4)ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ . ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ.

5)ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΚΠΙΤ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ.

6)ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.

7)ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ.

8)ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ 6-7 ΩΡΕΣ.

9)ΟΙ ΤΙΜΕS ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ./ΤΕRRAIN MASKING

10)3 ΓΑΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΕΑ(BUREAU D"ENQUETES ET D'ANALYSES) ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΕΥΝΩΝ. ΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ 447 ΤΗΣ ΑΙR FRANCE ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.

11)26 ΧΩΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.

12)ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΣΕ ΙΝΔΙΑ-ΧΩΡΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ-ΤΑΥΛΑΝΔΗ-ΜΙΑΝΜΑΡ-ΛΑΟΣ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ./ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.....

13)ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ-ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ....

14)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ , ΕΝΩ ΗΠΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ.