Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Γ. ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ: Την Κυριακή η ψήφος σου και μόνο αυτή, έχει τη δύναμη να λύσει τα προβλήματά μας!


Συνήθως η ιστοσελίδα μας δεν ασχολείται και δεν προβάλλει καθαρά πολιτικά θέματα, ούτε υποψηφίους, εκτός και αν υπάρχει η εξαιρετική, η ξεχωριστή  περιπτωση!! Και  εδώ, έχουμε την εξαιρετική περίπτωση, την εξαίρεση του κανόνα, που επιβάλλεται
η προβολή  του και η στήριξή μας. Είναι ο νυν Δήμαρχος Διστόμου -Αράχωβας- Αντίκυρας, ο Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Ιωάννης Πατσαντάρας, ο τότε άριστος  και έντιμος Αξιωματικός, ο  αναχαιτιστής και υπέροχος υπερασπιστής επί δεκαετίες των εναέριων εθνικών μας  συνόρων στο Αιγαίο, ως πιλότος Α/Φ F-4 Phantom και Mirage 2000,με χιλιάδες ώρες πτήσης στο κόπκιτ,  ο έντιμος, ηθικός, δημιουργικός και αποτελεσματικός τώρα Δήμαρχος, ο οποίος ζητά την ψήφο επανεκλογής του από τους συμπατριώτες του, να τον τιμήσουν δηλαδή  για δεύτερη φορά, για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του,στον δήμο του. Εμείς, συνάδελφοι και φίλοι από παλιά, που γνωρίζουμε τον Αξιωματικό και Άνθρωπο Γιάννη Πατσαντάρα, τον στηρίζουμε, τον υποστηρίζουμε  και του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, μακαρίζοντας τους δημότες Αράχωβας, Διστόμου και Αντικύρων, που έχουν την τύχη να ασχολούνται με τα κοινά του τόπου τους τέτοιοι άνθρωποι!! 
Ιδού το κάλεσμα του Γιάννη Πατσαντάρα, προς τους δημότες του:
 
Αγαπητοί συμπολίτες,

Την πρώτη Κυριακή των εκλογών, στις 18 Μαΐου, δώσατε στο συνδυασμό μας την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» μια καθαρή νίκη.

Δείξατε ότι μας εμπιστεύεστε και ότι αναγνωρίζετε το έργο μας.

Στα όσα πετύχαμε μέχρι τώρα και στα όσα έχουμε δρομολογήσει για τον τόπο μας, σας είχαμε και θα σας έχουμε δίπλα μας. Το ξέρουμε!

Μαζί είπαμε μόνο αλήθειες και τώρα μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια ξεκάθαρα. Ίσως δεν είπαμε πολλά, γιατί έπρεπε να κάνουμε πολλά…

3,5 χρόνια τώρα, «στήσαμε» το καινούριο περιβάλλον, τον νέο Δήμο μας και τον προικίσαμε με υπηρεσίες και υποδομές. Νοικοκυρέψαμε τα ταμεία μας, μέσα στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα για να σας επισημάνουμε ότι τα επόμενα 5 χρόνια, ούτε λίγα είναι, ούτε και εύκολα για να ρισκάρει κανείς το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του παρασυρμένος από ωραία και μεγάλα λόγια επίδοξων εραστών της εξουσίας.

Δεν αρκεί μόνο να αγαπάει κανείς τον τόπο του και να θέλει να πάει μπροστά, πρέπει να ξέρει τον τρόπο και να μπορεί.

Το επίπεδο ζωής που θα ήθελες να αποκτήσεις όμως δεν φτιάχνεται αμέσως. Χρειάζεται πρόγραμμα και ικανότητες. Η εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπό μας, να είσαι σίγουρος ότι θα σε ανταμείψει!

Φίλη και Φίλε Διστομίτη, Αραχωβίτη, Αντικυριώτη και Στειριώτη,

Σε καλώ κι αυτή, τη δεύτερη και πιο καθοριστική Κυριακή των εκλογών, στις 25 Μαΐου να είσαι μαζί μου. Μαζί να δώσουμε την ευκαιρία στον τόπο μας για να πετύχουμε όλα όσα οραματιστήκαμε και όλα όσα δικαίως απαιτείς. 

Σκέψου και εξέτασε προσεκτικά, πρόσωπα και πράγματα. Μέτρησε τις ικανότητες και τις αξίες του καθενός. Ζύγισε τα πράγματα και με το χέρι στην καρδιά, αποφάσισε ΠΟΙΟΣ θες να είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τις εξελίξεις. 

Ποιός έχει την ικανότητα να σε εκπροσωπήσει μέσα και έξω από την Ελλάδα. Ποιός έχει την καλύτερη σχέση με όλες τις τοπικές κοινωνίες και όχι μόνο. Ποιός έχει τον χρόνο και τις συνεργασίες που χρειάζονται και μπορεί να ανοίξει τις «πόρτες» όσο μεγάλες και βαριές μπορεί να είναι αυτές.

Άκουσέ με και πες το και στους άλλους. Αυτό που με κάνει να επιμένω να κερδίσω την ψήφο σου και πάλι, είναι μόνο ή αγάπη μου για τον τόπο και  σένα, η αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας, το μέλλον των παιδιών μας και η επιθυμία μου να κάνω γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι αυτός εδώ ο τόπος είναι σπουδαίος και οι άνθρωποί του σπάνιοι και με αξίες.

Την Κυριακή η ψήφος σου και μόνο αυτή, έχει τη δύναμη να λύσει τα προβλήματά μας. 

Μη ρισκάρεις χωρίς σκέψη!

ΚΡΙΝΕ…..ΣΥΓΚΡΙΝΕ…. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ!!!!!!

Με εκτίμηση,                       ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ
Επικεφαλής συνδυασμού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας