Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥΤΙΝ/Α ΜΕΡΟΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ PROJECTS ΜΕ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ. 

2)ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ , ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ROSNEFT, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ. ΑΡΑ ΒΑΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝΙΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΛΕΚΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1FM.

3)ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΟΥΡΑΛΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΑ ΘΕ ΩΡΩ ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ (ΚΑΙ ΑΝ...) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΘΕΩΡΩ-ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΑΤΟΜΟ-ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.

4)ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΙΖΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 99 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ, ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.....ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ.