Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Το πρώτο πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ με (νέα) «βόμβα» του Σπανούλη! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΤΟ ΕΠΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!

Το πιο γλυκό πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός! Με (νέα) απίστευτη «βόμβα» του Βασίλη Σπανούλη (προ του Δημήτρη Διαμαντίδη μάλιστα), «γράφτηκε  το τελικό 82-81 στην 2η παράταση, το οποίο και χάρισε τον τίτλο στους Πειραιώτες (σ.σ. με 3-1 νίκες)!  Αυτό είναι το πρώτο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό μέσα στο «άντρο» του αιωνίου αντιπάλου του, 2ο σερί και 12ο συνολικά!

Ηταν ένα απίστευτο ματς, που δεν έλεγε να τελειώσει γιατί στο παρκέ βρίσκονταν αυτοί οι δύο τεράστιοι πάικτες και γενικότερα οι αυτές οι δύο σπουδαίες; ομάδες. Τελικά το έκρινε ο Σπανούλης, που ήταν γενικότερα εξαιρετικός, έχοντας 25 πόντους (2/7διπ., 6/10 τριπ., 6ασίστ, 1κλ, αλλά και 7 λάθη).
Τεράστια εμφάνιση όμως και από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που έκανε τα πάντα για να μην αποχαιρετήσει έτσι το κοινό του στο ΟΑΚΑ που τον αποθέωσε με ένα μοναδικό τρόπο. Ο αρχηγός είχε 15π (3/5διπ., 3/4τριπ., 6ασίστ, 6ριμπ., 1κλ. 3λάθη) σε 37 λεπτά, στην τελευταία του «παράσταση» στα μπασκετικά παρκέ.