Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ/ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ/ΜΕΡΟΣ Β.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΙΓΩΝ (16) ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΟ ΝΤΕΒΑΣΕΛΟΥ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΤΖΙΚΟΒΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ. 

2)ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ , ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ, ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΚΑΝΤΕΡ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ Η ΜΟΣΧΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Ή ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΒΑΛΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

3)ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΜΟΣΧΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. . ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ G7 ΠΡΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ, ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΙΑΠΩΝΙΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.

4)ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΜΟΝΟ 2 ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ 193 ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΚΙΝΑ.

5)Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ., ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ 8-9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ.

6)ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΥΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΠΙΑΤ, (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΥΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΑΡΑΧΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ), ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ" ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΕΣ" ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ-ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΛΠ.

7)ΤΕΛΟΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ(ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ) ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ'2017 ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ' ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΕΡ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΣΙΡΕΦ, ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ...(.ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ...ΠΟΛΛΑ/ΒΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ)....