Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ISIS/DAESH./30-5-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ. ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.

2)ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΣΑΡΛΣ ΜΠΡΑΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 65 ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ.

3)ΤΟ ISIS ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΛΜΥΡΑ-ΡΑΜΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΦΑΛΟΥΤΖΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.

4)ΤΟ ISIS ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΥΡΙΚΟ ΣΙΝΑ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΖΑΜΠΑΛ ΧΑΛΑΛ.

5)ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΞΑΓΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.

6)ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΩΝ ΤΟ ISIS ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΖΑΖ-ΧΑΛΕΠΙ ΚΑΙ ΝΤΙΕΡ ΕΛ ΖΟΡ.

7)ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ-ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.