Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ/1-6-201ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΒΥΘΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ LAPLACE ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΥΡΩΝ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΥΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ AIRBUS ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΠΡΙΝ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΚΑΙ 290 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΑΚΤΕΣ.


2)Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΕΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ. ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛ/ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΗΓΕΙΟΥ.

3)ΤΟ ΠΛΟΙΟ JOHN LETHBRIDGE ΤΗΣ DEEP OCEAN SEARCH ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΕΙΔΙΚΟΥ ΡΟΜΠΟΤ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ /ΜΑΥΡΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΒΑΘΟΥΣ 3000Μ.

4)ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ/ΜΑΥΡΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 5 ΕΒΟΜΑΔΕΣ.

5)ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΚΟΡΝΤΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ "BRITAIN LEADING AND NOT LEAVING." ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ FSB ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΟ 210 ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΙΤΒΙΝΕΝΚΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006.

6)ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΣ. Ο ΜΠΡΑΟΥΝ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

7)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΡΑΟΥΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΙΑΤΡΙΚΟ-ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ -DNA ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

8)Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΕΦΡΑΙΜ ΧΑΛΕΒΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ.

9)ΜΟΝΟ 6 ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 193 ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑΣ , ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, Η ΚΟΥΒΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 169 ΧΩΡΕΣ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗΣ-ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΙΝΕ-ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 1954 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.