Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Η ΧΙΛΑΡΙ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ 11 ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΝΗΣΩΝ/ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 85-12 Η ΧΙΛΑΡΙ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ ΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΗΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ. ΤΟ 2008 ΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΗΣΙΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΜΕ 90-8!!!


2)ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΧΡΙΣΜΑΤΩΝ ΟΙ 6 ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ Η ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΙ. 640 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ.

3)60 ΘΕΛΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 2383. ΕΧΕΙ 2323 ΕΝΑΝΤΙ 1547 ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΥ ΣΑΝΤΕΡΣ.

4)ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ.

5)ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 60 ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΑΠΟΨΕ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ. 

6)ΣΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΒΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΤΙΝΟΓΕΝΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ. 

7)ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΛΙΝΤΟΝΩΣ ΚΑΙ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 10-12 ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.