Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Τι συζήτησαν Πούτιν και Μαριάννα Λάτση στα 12 λεπτά που έμειναν μόνοι

Τι συζήτησαν Πούτιν και Μαριάννα Λάτση στα 12 λεπτά που έμειναν μόνοι
Ξαφνικά, και εντελώς εκτός προγράμματος, αργά το βράδυ της προπερασμένης Παρασκευής, που ήρθε στην Αθήνα ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, έγινε η συνάντηση με τη Μαριάννα Λάτση, που έχει με τον αδελφό της Σπύρο Λάτση τον ομώνυμο όμιλο, που δραστηριοποιείται στον μαύρο χρυσό (πετρέλαιο), στο φυσικό αέριο κ.λπ. στον χώρο αυτό. Η συνάντηση δεν ήταν προγραμματισμένη και ο λόγος που κρίθηκε αναγκαία δεν έγινε γνωστός.

Στο γραφείο που έγινε η συνάντηση ήταν μόνο οι δυο τους. Κανένας από το Μέγαρο Μαξίμου δεν ήταν παρών στη συζήτηση που έκαναν. Κράτησε μόλις 12 λεπτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα το «ΠΑΡΟΝ», η οποία επικαλείται εξαιρετικά πληροφορημένες πηγές,  και δεν υπήρξε καμία απολύτως αναφορά και από τις δύο πλευρές. Να σημειωθεί απλώς ότι ο Όμιλος Λάτση ενδιαφέρεται για την αγορά του 65% της ΔΕΠΑ, η οποία, ως γνωστόν, είναι στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων, που είναι δεσμευτική για την κυβέρνηση και ήταν στα προαπαιτούμενα για να κλείσει η αξιολόγηση και να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της… υποδόσης των 7,5 δισ. ευρώ.
Και φυσικά ήταν και το θέμα του Ελληνικού, για το οποίο έγινε δεκτή η προσφορά της Lamda Development (του Ομίλου Λάτση), και μάλιστα μπήκαν και οι υπογραφές.

 tribune.gr