Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ/15-6-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΣΑΝΤΕΡΣ ΜΕ 79-21% ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 20 ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ.


2)ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΕΡΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΝΣΥ΄ΒΑΝΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ.

3)2800 ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ. ΕΝΑΝΤΙ 1885 ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΒΕΡΜΟΝΤ.

4)ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

5)ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.

6)ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ/ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΛΗ.

7)ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΑΡΘΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΥΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ.

8)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΛΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ.

9)ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

10)ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΥΧΡΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΣΙΑΣ.

11)ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΟΙΝΗ/ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΗΠΑ-ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ(ΚΑΡΤΕΡ-ΦΑΛΟΝ-ΝΤΡΙΑΝ) ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS.

12)ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΔΡΥΜΥΤΑΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΕΚΕΓΧΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.