Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ/19-6-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ , ΕΠΙΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΑ.

2)ΠΟΛΛΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ.

3)Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΠΟΜΠ ΚΟΡΚΕΡ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΙΑ.

4)ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΜΠΑΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ. ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ.

5)ΣΤΟ AIR FORCE-1 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝ Ο ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΜΑΡΙΟ ΡΟΥΜΠΙΟ. ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ.

6)ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ-ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ.

7)Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΑΣΟΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ.

8)ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΕΗΓΚΑΝ ΠΟΥ ΤΟ 1988 ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ 20 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΚΗ.

9)ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΩΣ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΟΜΠΑΜΑ.

10)ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΜΗΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΧΑΣΟΥΝΕ ΕΔΡΕΣ ΣΕ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.

11)ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΣΑΛΜΑΝ .ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ.

12)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ Ο ΟΜΠΑΜΑ. ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.

13)ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΤΕΛ ΑΛ ΤΖΟΥΜΠΑΙΡ.

14)Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΟΤΙ 'ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ'