Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ/21-6-2016
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΟΚ ΣΕ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΡΙΝΟ. ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΖΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

2)ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΩΜΙΚΟΥ ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΟ.

3)Η ΚΙΑΡΑ ΑΠΕΝΤΙΝΟ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ ΚΑΙ Η 37ΧΡΟΝΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΡΑΤΖΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ.


4)ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ Η ΑΠΕΝΤΙΝΟ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 55%. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ FIAT.

5)ΠΕΡΙΠΟΥ 67% ΕΛΑΒΕ Η ΡΑΤΖΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ. 


6)ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Ο ΡΕΝΤΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΑΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΖΕΠΕ ΣΟΛΑ.

7)ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΥΡΑ /ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ AIRBUS ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΙΤΙΑ.

8)ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΥΤΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΦΘΟΡΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΤΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ.

9)ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΡΩΣΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ..
.
10)Ο ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΣΕΡΝΤΑΝ ΣΑΚΙΡΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η PUMA ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΦΑΝΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΖΙΚΑ ΣΧΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΕΛΒΕΤΙΑΣ 0-0 ΣΤΗΝ ΛΙΛ. 7 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΧΙΣΜΕΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.....ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΙΚΑ!!!!!