Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ (2/6) ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, FM 90,1 ΣΤΙΣ 22.10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANALYSTSFORCHANGE. ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ! ΣΥΝΤOΝΙΣΤΕΙΤΕ!!

 
 


ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ   2 ΙΟΥΝΙΟΥ    2016  ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ    90,1 FM  KAI  ΩΡΑ  22.10-24.00 , ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΜΠΤΗ     ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  ΜΑΖΑΡΑΚΗ "Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ" ,   ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ  ANALYSTSFORCHANGE.

ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ  ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ  ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. 
ΕΤΣΙ  ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ  Ο ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΣΥΖΗΤΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ  ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ  ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΙΣ 22.00 ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 90,1 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΒΡΑΔΥΑ.