Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΝ ΠΡΟ 27 ΜΗΝΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΜΠΟΙΝΓΚ/ΠΤΗΣΗ ΜΗ 370ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΩΡΕΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΠΤΗΣΗΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΠΕΡΑΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΝΗΣΟ ΡΕΙΝΙΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. 

2)ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ ΜΠΛΕΝ ΓΚΙΜΠΣΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 20 ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 15-18 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΑ, ΤΣΑΝΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΛΠ. Ο ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΜΗ 370.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ.

3)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ , ΤΟ ΝΟΖΙ ΜΠΟΡΑΧΑ.

4)ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΙ-ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΜΑΙL ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2014.

5)ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΤΗΣΗ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ, ΜΗ-ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΑΘΥ ΝΟΤΙΟ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ-ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΕΝΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ.