Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

AΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ...ΝΤΡΟΠΗ/ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΑΝΕΛΛ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...

AΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ...ΝΤΡΟΠΗ/ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΑΝΕΛΛ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.../
TA EXΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ...
KAI ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ....

..

02 Ιουν. 2016, Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Λέσβο
Πυρπολήθηκε το hotspot της Μόριας, δεκάδες τραυματίες

Μυτιλήνη
IN.GR
Αγρια ήταν η νύχτα που πέρασε, για πολλές εκατοντάδες πρόσφυγες που ζουν στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο. Ένα μεγάλο μέρος του πυρπολήθηκε από αλληλοσυγκρουόμενες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών, ενώ υπήρξαν και δεκάδες τραυματίες, τρεις εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Οι υπόλοιποι τραυματισμοί αντιμετωπίσθηκαν από γιατρούς μη Κυβερνητικών οργανώσεων που δρουν στον χώρο.
Εκατοντάδες είναι αυτοί οι οποίοι εγκατέλειψαν το κέντρο κινούμενοι προς την πόλη της Μυτιλήνης ή στα γύρω κτήματα όπου πέρασαν τη νύχτα.
Οι συμπλοκές άρχισαν από άγνωστη αιτία μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών, περίπου στις 11 πριν τα μεσάνυχτα, χθες Τετάρτη. Οι Πακιστανοί κατηγορούν τους Αφγανούς για μαφιόζικες πρακτικές ελέγχου στο hotspot, ενώ οι Αφγανοί, από την άλλη μεριά, κατηγορούν τους Πακιστανούς για κλοπές τροφίμων ακόμα και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις παιδιών και γυναικών οικογενειών Αφγανών στις τουαλέτες και τα μπάνια του κέντρου.
Από το συγκεκριμένο σημείο ξεκίνησε η φωτιά χθες, κατακαίοντας μεγάλο μέρος σκηνών με ρουχισμό, υπνόσακους κι υποδομές της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Ακολούθησαν άγριες συγκρούσεις ανάμεσα σε αντιμαχόμενες φατρίες οπλισμένων με λοστούς και μαχαίρια.