Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Σφοδρή επίθεση της Κλίντον κατά του Τράμπ, δυο 24ωρα πριν την τελική αναμέτρηση στην Καλιφόρνια και στο Νιου Τζέρσει για τα χρίσματα των κομμάτων για τις προεδρικές του Νοεμβρίου.
2)Η Χίλαρι χαρακτήρισε τον Τράμπ ως αναξιόπιστο , πολύ επικίνδυνο και ότι δεν μπορεί να έχει στην διάθεση του πυρηνικούς κώδικες . Πρόσθεσε ότι δεν μπορεί ο Τράμπ να γίνει ο επόμενος ένοικος του Λευκού Οίκου.Παράλληλα ότι ο Τράμπ θα φέρει κοινωνική και οικονομική συμφορά στις ΗΠΑ.
3)Προέβλεψε ότι πολλοί Ρεπουμπλικανοί και ανεξάρτητοι ψηφοφόροι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τον Τράμπ.

4)Υποστήριξε ότι ο Τράμπ έχει ήδη με τις δηλώσεις του κάνει πολλούς πολιτικούς εχθρούς μεταξύ των οποίων τον Βρετανό Πρωθυπουργό Κάμερον, τους προέδρους του Μεξικού και τηες Αργεντινής, τον Πάπα ως και τον Δήμαρχο του Λονδίνου.
5)Πρόσθεσε ότι τον Τράμπ θέλουνε οΠούτιν και ο δικτάτορα τησ Βόρειας Κορέας!!
6) Επικαλέστηκε πολλές φορές τον αείμνηστο πρόεδρο Ρόναλντ Ρέηγκαν , τον άνθρωπο που με την πολιτική του οδήγησε την Δύση στο να επικρατήσει στον Ψυχρό πόλεμο και να διαλυθει ή πρώην ΕΣΣΔ.
&) Η Χίλαρι χρειάζεται 71 εκλέκτορες για να πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών και λογικά μπορεί να το επιτύχει πριν τις εκλογές της Τρίτης στην Καλιφόρνια, νικώντας σε Νιου Τζέρσει, σε Παρθένες νήσους και σε Πουέρτο Ρίκο. Θέλει όμως τους εκλέκτορες της Καλιφόρνια για μία δυναμική εμφάνιση απέναντι στον Σάντερς.
9)Χθες μίλησε στο Σαν Ντιέγκο με παρόντα τον συζυγό της σε οικογένειες αξιωματικών σε μία περιοχή με πολύ ισχυρό το στρατιωτικό στοιχείο.