Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Κυνηγητό εισαγγελέα με τον Θωμαΐδη μέσα στον ΣΚΑΪ (βίντεο)!!


Κυνηγητό εισαγγελέα με τον Θωμαΐδη μέσα στον ΣΚΑΪ (βίντεο)
Έρευνα στις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο πραγματοποίησε τα ξημερώματα αντιεισαγγελέας βάρδιας μετά από μήνυση που υπέβαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της «Δίκης» Κυριάκο Θωμαΐδη.

Λίγο μετά τις 12:00 το βράδυ αστυνομικοί της ασφάλειας μετέβησαν μετά από μήνυση που κατατέθηκε στο Α.Τ δημοτικού θεάτρου στον ΣΚΑΪ προκειμένου να συλλάβουν τον δημοσιογράφο.
Ο Κυριάκος Θωμαΐδης αρνήθηκε να τους ακολουθήσει και ζήτησε να κινηθεί η διαδικασία παρουσία εισαγγελέα.
Άμεσα περιπολικό μετέβη στην Ελευσίνα, όπου και μετέφεραν την αντιεισαγγελέα βάρδιας.
Από την 01:30 τα ξημερώματα έως και τις 02:10 η δικαστική λειτουργός έλεγχε τους ορόφους του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής, προκειμένου να εντοπίσει τον Κυριάκο Θωμαΐδη κάτι που δεν κατέστη εφικτό.
Τελικώς μετά τις άκαρπες έρευνες η αντιεισαγγελέας έφυγε από το κτίριο, ενώ περιμετρικά αυτού παρέμειναν αστυνομικοί σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του ΣΚΑΙ:

«Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η «ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ» κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΪ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο.
Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας!»

https://www.youtube.com/watch?v=LYd_Hc9Kz1s

tribune.gr