Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

EKTOΣ ΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

2)ΛΕΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΝΕΓΡΟΥΣ-ΛΑΤΙΝΟΥΣ-ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΕΤΑ. ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

3)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΠΧ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣ-ΜΙΤ ΡΟΜΝΕΙ-ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ ΚΑ. ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΙ ΜΑΡΙΟ ΡΟΥΜΠΙΟ-ΤΕΝΤ ΚΡΟΥΖ-ΤΖΩΝ ΚΑΣΙΤΣ.

4)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ EMAIL ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΥΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟ FBI....ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ...ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ WIKILEAKS ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ...

5)ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΤΕΡΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

6)ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΚΟΝΕ.....ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ./ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΡΟΣΕΧΩΣ....

7)ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΜΕ ΤΗΝ WASHINGTON POST.

8)ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΣΤ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΩΣ ΥΠΕΞ 118 ΧΩΡΕΣ.

9)ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΦΛΟΡΙΝΤΑ-ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ-ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ-ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑ./ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...

10)ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΩΡΟ. ΔΕΝ ΚΟΝΤΡΑΤΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
ΥΠΟ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΚΛΕΙΑ Η ΧΙΛΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΕΗΓΚΑΝ ΤΟ 1984 ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ ΟΥΩΛΤΕΡ ΜΟΝΤΕΙΛ ΚΑΙ ΤΖΕΡΑΛΝΤΙΝ ΦΕΡΑΡΟ. ΤΟΤΕ Ο ΡΟΝΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ 48 ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ 3100 ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΜΙΝΕΖΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ Ο ΜΟΝΤΕΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ. ΤΟ 1984 ΜΙΛΑΜΕ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ.