Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΤΟ BAR PULSE ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΣΥΜΒΑΝ/ΤΕΤΟΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.


2)ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Ή ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ISIS ΠΑΡΑ 
 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΧΑΛΙΦΗ' ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ.

3)ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ISIS ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2015 ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΠΕΡΝΑΝΤΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ.

4)ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ISIS ΣΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ/ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ. ΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

5)ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟ.

6)ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ-ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΦΟΔΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ISIS-ΚΑΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ , ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΕΤΟΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.

7)ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ, ΟΧΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Ο ΑΦΓΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΜΑΡ ΜΑΤΙΝ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΣΦΑΛΩ Σ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΝΤΟΤΑΤΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

8)Ο ΟΜΑΡ ΜΑΤΙΝ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΣΑΡΝΑΕΦ(ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ 911) ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 2013 ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ISIS. 

9)ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ-ΣΤΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΚΑΙ Ή ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΟΩΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Ή ΏΣ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ.