Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ/ΜΕΡΟΣ Α


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΥ

1)Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΣΥΡΙΑΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΤΙΕΡ ΕΛ ΖΟΡ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ISIS. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΕΥΠΑΘΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΤΕΡΑΓΙΑ, ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΓΙΑ, ΤΗΣ ΜΟΝΤΧΑΜΙΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΚΟΥΤΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΦΟΥΑ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΝΝΟΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΤΟ ISIS, Η ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

2)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ Η ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΟ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ. Η ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΒΟΣΝΙΑ-ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ.

3)Η ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ.

4)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS. ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ, ΙΟΡΔΑΝΟΙ ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.

5)ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΡΤΩΝ Ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ 17 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑΧΟΙ.

6)ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ. ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΔΑΦΙΚΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΤΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛ ΡΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ.

7)Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ/ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙΣ ΗΠΑ. Η ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΡΙΑΣ.

8)ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΣΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΧΩΝ , ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. Η ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ. ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ. Ο ΑΣΑΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ. ΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΝΤΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017 ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΑΝΣΥΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΒΑΘΜΟ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.