Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΡΤΗΣ

THΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ.

 

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ..../ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ.....

"Δεν απειλείται η Καλαμάτα από τον Ομέρ Βρυώνη για να έχει στρατεύματα που φυλάνε το γραφείο του κ. Σαμαρά», δεν χρειάζεται να πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να εξυπηρετηθούν τοπικά συμφέροντα».Μία μεγάλη αλήθεια είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ.Καμένος για τις στρατιωτικές απειλές της Καλαμάτας από το βήμα της Βουλής, επιτιθέμενος στον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Μία άλλη μεγάλη αλήθεια είχε πει επίσης για τις απειλές στα στρατόπεδα του Έβρου, όπου είχε αναφερθεί παρανόμως δημόσια σε επάνδρωση των Μονάδων μας στο εγκληματικό ποσοστό του 30%. 
Τόσες πολλές αλήθειες για την άμυνα της χώρας είναι δύσκολο να αφομοιωθούν από τους φορολογούμενους πολίτες που με το υστέρημά τους χρηματοδοτούν έναν από τους μεγαλύτερους στρατούς των 28 εθνών του ΝΑΤΟ, τον μοναδικό ίσως που δεν έχει συμμετάσχει σε επιχειρήσεις στις τελευταίες δεκαετίες για άγνωστους λόγους.
Στρατόπεδα σε όλη τη χώρα, την Τρίπολη, το Μεσολόγγι, την Άρτα, τη Λάρισα, το Βόλο, τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και απανταχού την επικράτεια αποτελούν μυστήριο για τη στρατιωτική απειλή που αντιμετωπίζουν από όμμορες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Φυσικά ο Υπουργός Άμυνας δεν αναφέρθηκε στον Αλή Πασά και τα στρατόπεδα της Άρτας, της καταγωγής του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της εκλογικής Περιφέρειας της Κυβερνητικής Εκπροσώπου κας Όλγας Γεροβασίλη. Αυτό έλειπε εξάλλου να ενοχλούσε και την εκλογική πελατεία της συγκυβέρνησης.
Το παραμύθι των απειλών και της πατριδοφροσύνης πρέπει να τελειώσει επιτέλους τώρα που τελειώνουν και τα λεφτά μας. Στο τι εξυπηρετούν όλα τα στρατόπεδα κατά κύριο λόγο το γνωρίζουν τα σουβλατζίδικα της περιοχής, οι Μητροπολίτες και τοπικές αρχές που στήνουν το ντεκόρ τους σε κάθε πανηγύρι και περισσότερο απ' όλους τα βουλευτικά γραφεία των 300 γενέων του Έθνους που ανά 2 μήνες που κατατάσσεται η εκλογική τους πελατεία σπάνε τα τηλέφωνα προς άγραν ψήφων.
Καριέρες ενίοτε προεπιλεγμένων αξιωματικών χτίζονται στις παραγγελίες φαγητών των Κέντρων Νεοσυλλέκτων και βουλευτικά έδρανα της ελληνικής Βουλής καθορίζονται  από την ταχύτητα εξυπηρέτησης των κοινωνικών αιτημάτων. Από τα παλιά τα χρόνια ρουσφέτι και μπαξίσι καθόρισαν τη μοίρα της ελληνικής αποικίας και των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων των αποικιοκρατών Βασιλέων και δημοκρατών.
Θα ήταν χαρά μας να μας διαψεύσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ανακοινώνοντάς μας τις αμέτρητες γραμματείς που απασχολεί σε διαδοχικές βάρδιες απέξω από το Γραφείο του Διευθυντή του, όπως έκαναν και όλοι οι προκάτοχοί του ασφαλώς, για να ασχολούνται αποκλειστικά από την Ανατολή μέχρι τη Δύση του ηλίου με την ενημέρωση της εκλογικής πελατείας τους, πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, για να μην εξαιρούμαστε, με τις εύηχες ανακοινώσεις:
- " Κύριε ψηφοφόρε του Πάνου Καμένου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το θέμα σας τακτοποιήθηκε", για να λάβουν την κλισέ απάντηση:
- "Τις θερμές μου ευχαριστίες μεταφέρετε στον Υπουργό μας και εμείς όλοι δεν θα τον ξεχάσουμε την κρίσιμη ώρα".
Ένα απέραντο ρουσφέτι ο Ομέρ Βρυώνης ενόχλησε τον κ.Καμένο που δεν απειλεί την Καλαμάτα. Δεν γνωρίζει ο κ.Καμένος από Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής επί Κυβέρνησης Καραμανλή ότι όσοι θήτευσαν στο Άμυνας της χώρας είτε αποχώρησαν περιέργως από την πολιτική σκηνή είτε εκλέχθηκαν πρώτοι στην εκλογική τους περιφέρεια.
Ας μας ενημερώσει λοιπόν ο κ.Καμένος για ποιες πόλεις της Ελλάδας απειλούνται και μας αναγκάζουν εμάς να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2031, ενοίκιο στην περιουσία των προγόνων μας, ώστε να διατηρούνται στρατόπεδα.
Το ΕΝΦΙΑ της ντροπής από το πολιτικό δίδυμο της αφερεγγυότητας που εκλέχθηκε επειδή θα το καταργούσε όπως υποσχέθηκε στους Έλληνες ραγιάδες.

Όπως λέει και ο λαός: "Τι είχες Πάνο, τι είχα πάντα"...