Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε στο ΣΕΦ την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα σε κλίμα αποθέωσης, συγκίνησης και χαράς με 8.000 κόσμο να "υποκλίνεται" στους θριαμβευτές.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (02/06) η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 2ου σερί πρωταθλήματος και 12ου συνολικά στην ιστορία του. Οι διοικούντες τους "ερυθρόλευκους" είχαν ετοιμάσει διάφορες
εκπλήξεις στους περίπου 8.000 θεατές που βρέθηκαν στο ΣΕΦ.
"Το 1991 ξεκινήσαμε να ερχόμαστε στο ΣΕΦ, μαζί με τον Γιώργο, σαν φίλαθλοι, όπως εσείς. 25 χρόνια μετά ηγούμαστε της προσπάθειας. Είναι ένα μεγάλο repeat, με 9-2 νίκες επί του Παναθηναϊκού. Σας ευχαριστούμε όλους σας", ήταν το μήνυμα που ακολούθησε από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλου.
"Καταφέραμε να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία οκτώ χρόνια. Πλέον θα γράψουμε ιστορία στην Ελλάδα με τον τρόπο που ξέρουμε! Πεντακάθαρα, μάγκικα και πειραιώτικα" δήλωσε μέσα σε αποθέωση ο Γιώργος Αγγελόπουλος κι ενώ το 12ο λάβαρο πρωταθλήματος υψώθηκε στην οροφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας!
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, αφού παρέδωσε τα μετάλλια τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, έδωσε το τρόπαιο στον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος το σήκωσε στον ουρανό του γηπέδου!

Στη συνέχεια οι θριαμβευτές έκαναν το γύρο του θριάμβου, με τον Γιώργο Πρίντεζη να δίνει το... σύνθημα και να γνωρίζει την αποθέωση από τους φιλάλους του Ολυμπιακού.
"Είναι μέρα χαράς, στην οποία οι παίκτες μας παίρνουν αυτό για το οποίο κόπιασαν όλη τη χρονιά. Επιβραβεύονται όλοι! Οι πρόεδροι, οι παίκτες, οι προπονητές και αυτός ο υπέροχος κόσμος. Τελικά κέρδισε η καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός. Στο τέλος κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε τρία σερί παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Η επόμενη ημέρα θέλει ξεκούραση, ηρεμία, καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό για να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί" εξήγησε στην κάμερα του OTE TV ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η Ολυμπία Χοψονίδου με τους τρεις "μπόμπιρες".
Ο φίλος του Ολυμπιακού βρήκε την ευκαιρία να βγάλει... selfie με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Όμορφες στιγμές στο ΣΕΦ.

Το λάβαρο στην οροφή του ΣΕΦ.

Η ώρα της στέψης.
contra.gr