Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Αυτοί οι απίθανοι Ισλανδοί!! Δείτε τον απίστευτο πανηγυρισμό τους με τους φιλάθλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετσι γλεντούν οι Βίκινγκς (video)
I.A.MΠ.
Η Αγγλία υπέστη την πιο ντροπιαστική της ήττα, από την μικρή αλλά ψυχωμένη ομάδα της Ισλανδίας,των 330.000 κατοίκων  στο Γιουρο 2016, όπως έγραψαν οι Βρετανικές εφημερίδες. Και ο πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής,  Γκάρυ Λίνεκερ  έγραψε στο τουίτερ, ότι η Αγγλία έχασε από μια χώρα που τα ηφαίστεια είναι περισσότερα από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της, δίνοντας
μάλιστα συγχαρητήρια στην Ισλανδία, αφού ήταν καλύτερη από την επί δεκαετίες looser Αγγλία, στις μεγάλες διοργανώσεις. Και οι υπέροχοι Ισλανδοί, στο τέλος πανηγύρισαν μπροστά στους φιλάθλους των με τον δικό τους καταπληκτικό τρόπο, με το βίντεο του πανηγυρισμού να γίνεται παγκόσμιο viral.  Χέρια ψηλά και ρυθμικό χειροκρότημα σε αργό τέμπο με μπροστάρη τον αρχηγό Άρον Γκούναρσον. Επίσης επιφωνήματα που παραπέμπουν στους Βίκινγκς. Ετσι, απλά αλά εντυπωσιακά γιόρτασαν οι Ισλανδοί την επική πρόκριση στους «8» του Euro 2016, μετά το 2-1 επί της Αγγλίας!
Μπράβο σας μέγκες ¨ψαράδες" που ταπεινώσατε τους αλλαζόνες Άγγλους, των δεκάδων εκατομμυρίων, κάνοντας το δεύτερο BREXIT  σε λίγες μέρες.
Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με τον χαρακτηριστικό τρόπο εορτασμού της Ισλανδίας: