Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ/ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

2)ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ-ΛΙΒΥΗ. Η ΔΙΑΤΡΥΠΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΜΑΔΩ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΥΣΧΕΡΗΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ .ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΙ ΕΝΔΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ.

3)ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜ ΤΗΣ ΒΑ ΛΙΒΥΗΣ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΣΑΧΕΛ/ΣΑΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΓΑΛΛΟΑΡΑΒΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ "ΚΟΝΕ"....

4)ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ "ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ" ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ....ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΡΛΑΝΤΟ(2009-2016) ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ 67 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

5)ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΥ/ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ 7 ΧΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΞΑΙΡΩ ΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ, ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΛΠ , ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.