Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ BREXIT /ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ....


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ. ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ-ΚΑΝΑΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ 8 ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ BREXIT ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ....ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ 'ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ', ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΛΟΓΟΣ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2014, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΨΑΛΙΔΑ....ΟΨΟΜΕΘΑ.

2)ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΜΠΑΜΑ-ΜΠΑΙΝΤΕΝ-ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΠ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ 248 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ....(ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ....).

3)ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ.(ΒΕΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗ (ΜΕ 4 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ). ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ.

4)ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΟ BREXIT ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΙΝΑ-ΑΦΡΙΚΗ-ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΕΣ. ΜΟΝΟ Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΕΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙΝΗ ΤΙΓΡΗΣ...Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ-Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-ΕΙΡΗΝΙΚΟ.....
/
5)ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ-ΚΑΙΤΟΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ..... ΠΧ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΟΥΣ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 2-7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ . ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ....ΚΑΘΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟ 48ΩΡΟ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.......