Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-2/ΠΕΡΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ .

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ/ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ.

ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ-ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ 9/11-ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΟ 2014. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΝΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΚΡΑΜΠΟΒΟ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ ΣΜΗΝΑΡΧΟ ΜΕΣΩ ΕΜΑΙL. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ-ΜΟΖΑΜΒΙΚΗ-ΡΕΥΝΙΟΝ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΜΗ 370. ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΙ-ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΚΑΙ 2 ΙΑΠΩΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΔΡΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΒΥΘΟΜΕΤΡΙΚΑ, ΚΛΙΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΛΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΧΑΝΗ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ. ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΚΛΕΚΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ...ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ. 292 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΟΛΛΑΝΔΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ. ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΩΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΕΥΝΑ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ.../ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ.(ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ) ΚΑΙ ...ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ, ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ BUK(ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΜΗ 17). ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΥΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ή ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΡΩΣΙΚΟΣ.
ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΛΑΝΔΟΙ-ΒΕΛΓΟΙ-ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ-ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ.