Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ-2 /ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ/ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ 2008 ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ Η ΚΛΙΝΤΟΝ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. Η ΧΙΛΑΡΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ "ΨΗΘΕΙ' ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΠΡΌΤΕΙΝΕ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΥΠΕΞ Ή ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ. ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ. ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ 118 ΧΩΡΕΣ. ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ, ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. ΑΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ.. ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΟΠΟΥ ΤΟ 2012 ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΓΓΑΖΗ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. . ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΑΛΟΥΣ....ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ...ΑΝ ΒΓΟΥΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΣ. ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΠΧ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ ΑΠΟ ΑΡΙΖΟΝΑ/ΜΙΤΣ ΜΑΚΟΝΕΛ/ΚΕΝΤΑΚΙ/ΜΠΟΜΠ ΚΟΡΚΕΡ/ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟ...


2)ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ, ΟΙ ΑΡΦΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ. ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ" ΕΞΩΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΑΜΠ". ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ, ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΡΑΜΠ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΟΠΩΣ Ο ΤΕΝΤ ΚΡΟΥΖ, Ο ΜΑΡΙΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΚΑ. ΕΔΩ ΧΘΕΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΑ ΑΙΟΒΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΤΙΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΥΧΟΝ(ΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.(ΠΧ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ..../ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΙ) ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΠΙΟ-ΚΑΣΙΤΣ-ΚΡΟΥΖ ΚΑ., ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΥΡΣΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 18 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ.

3)ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΨΑΛΙΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΑΝΟΙΞΕ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 5 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΗΓΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.(ΜΗΝ ΠΑΩ ΠΙΣΩ) ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 5 ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΑ 65% ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΟΡΙΝΤΑ(ΤΑΛΑΧΑΣΗ), ΤΟ ΙΛΛΙΝΟΙΣ(ΣΙΚΑΓΟ), Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ(ΡΑΛΕΙ), ΤΟ ΟΧΑΙΟ(ΚΟΛΟΥΜΠΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ-ΣΑΙΝ ΛΟΥΙΣ0(ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ). Η ΧΙΛΑΡΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 5. ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Β.ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΤΟ ΟΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ. ΕΚΕΙ Ο ΣΑΝΤΕΡΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ. ΣΤΟ ΙΛΛΙΝΟΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΙΑΚΑ. ΟΜΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΑΙΝ ΛΟΥΙΣ, ΣΤΟ ΣΠΡΙΝΓΚΦΙΛΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΜΗΤΕΙΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ. ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. Ο ΣΑΝΤΕΡΣ -ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΕΣ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ-ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ 5. Η ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΙΖΟΥΡΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΕΚΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΤΕΝΤ ΚΡΟΥΖ. Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΕΡΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΟΥΖ-ΡΟΥΜΠΙΟ. (ΘΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ/ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΜΟΝΟ Π ΠΩΛ ΡΑΙΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ)

4)ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ , ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ-ΔΗΜΟΡΑΦΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤ ΡΕΗΓΚΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΜΕΡΟΝ, ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΤΟΝ Β, ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ. ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. (ΑΡΕΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ) ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ. ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟΙΧΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΚΡΑΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΑΝΑ Ή ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ. 

5)ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΤΕΛΑΓΟΥΕΙΡ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΕΡΟΝΤ ΜΠΡΑΟΥΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΟΨΟΜΕΘΑ. 


6)ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 45Η ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ.