Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙ BREXIT/ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ Ή ΜΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.


2)ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ BREXIT. ΑΝ ΤΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΩΣ....ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ....

3)ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΕ ΟΣΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΑΝ.

4)ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ 1975 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ, ΣΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΑΛΛΙΑΣ ΤΟΥ 1979 ΠΕΡΙ DEVOLUTION/ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ/ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ.-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ. ΑΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ/ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ BREXIT ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ /

5)ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ Ή ΜΗ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014 . ΟΛΟΙ ΕΦΕΡΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΜΟΥ/ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2014 ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 55-45. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.....ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΘΕΤΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΗΠΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΚΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΤΑ ΑΤΥΧΗ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ...ΚΛΠ ΚΛΠ.
ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....