Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΤΟΥΣ 41 ΗΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 'ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ" ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ.

2)Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝ ΑΠΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ , ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ. ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ/HUB/ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ-ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ-ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.


3)ΔΕΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΖΑΒΕΝΤΕΜ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ. ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ. ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΒΔΟΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ/ΚΟΙΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΛΠ.

4)Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΛΟΓΩ ΕΠΑΝΑΣΥΓΚΟΛΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INHERENT RESOLVE ΤΩΝ 65 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS.

5)ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ.

6)ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΧ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΔΥΤΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΣΙΑ. ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΤΗΣΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 382 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ.ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ , ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΡΜΠΙΛ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΡΑΚ/ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

7)ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η AIR CHINA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΤΕΠΙΒΙΒΑΣΕΩΝ-ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΛΠ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ.