Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

EΠΙΣΗΜΑΝΣEIΣ MOY -2/ΠΕΡΙ BREXIT KAI ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΩΝ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ BREXIT ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΚΛΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ"(ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΘΕΣΗ).

2)ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ.ΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ. ΣΑΝ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΙΣΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΕ ;ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ;MHN ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ 1200 ΣΕΛΙΔΩΝ(ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ FASLANE. 

3)ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ ΣΤΟ ΩΛΣΤΕΡ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΙΝ ΦΕΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΒΒΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΙΡΛΑΝΔΙΚΟ. ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ...
.
4)ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΨΗΦΙΣΕ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ 96% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑΣ. ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΟΥΤΡΕΧΤΗΣ ΤΟΥ 1703(ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΠΙΣΩ. ΕΔΩ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΝΕΟ ΘΕΜΑ. ΑΡΑ ΤΟ BREXIT ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.