Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

EKTΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (29/6) ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, FM 90,1 ΣΤΙΣ 22.10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANALYSTSFORCHANGE. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ! ΣΥΝΤOΝΙΣΤΕΙΤΕ!!

 


ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ     29  ΙΟΥΝΙΟΥ     2016  ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ    90,1 FM  KAI  ΩΡΑ  22.10-24.00 ,  ΕΚΤΚΑΚΤΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,     ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  ΜΑΖΑΡΑΚΗ "Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ" ,  ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ  www.analystsforchange.org 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ  ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.   Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ  ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ.


ΕΤΣΙ  ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ  Ο ΔΡΟΥΓΟΣ (ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ)  ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ  ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ.  Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΙΣ 22.10 ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 90,1 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΒΡΑΔΥΑ.