Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

EKTΑΚΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔEYTEΡA (13/6) ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, FM 90,1 ΣΤΙΣ 22.10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANALYSTSFORCHANGE. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ! ΣΥΝΤOΝΙΣΤΕΙΤΕ!!ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ    13  ΙΟΥΝΙΟΥ     2016  ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ    90,1 FM  KAI  ΩΡΑ  22.10-24.00 ,  ΕΚΤΚΑΚΤΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,    ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  ΜΑΖΑΡΑΚΗ "Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ" ,  ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ  www.analystsforchange.org 

ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ  ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ  ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ. 


ΕΤΣΙ  ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ  Ο ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΣΥΖΗΤΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ  ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ  ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΙΣ 22.10 ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 90,1 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΒΡΑΔΥΑ.