Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

ΠΕΡΙ EURO-2/ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ/ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΤΣ ΚΟΛΑΣΗ ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ. /ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....ΧΑΜΟΣ..../ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΧΘΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ....

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΘΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ EURO. Η ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΦΟΥΡΙΟΣ ΡΟΧΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ UEFA ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....
ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΨΕ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ 3-0. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΜΕ 7-0 ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ. 5 ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΛΑΝΔΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ 2 ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΕΡ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΣΕΡ ΣΤΟ 1-0 ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟ ΓΚΟΜΕΖ.
ΤΩΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΛΟΒΑΚΙΑ Ή ΙΣΛΑΝΔΙΑ Ή ΟΥΓΓΑΡΙΑ. /ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ-ΙΣΠΑΝΙΑΣ.ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΛΙΚΟΣ.
ΧΟΝΤΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.....
ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΓΑΛΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ.....
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΤΣΑΡΕΣ.
ΕΛΒΕΤΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ /ΗΔΗ ΕΚΛΕΙΣΕ
ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ, Η ΑΛΒΑΝΙΑ, Η ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ
ΚΑΘΟΔΟΝ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ/ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΑΠΟΨΕ. ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ.
ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΡΙΤΕΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΛΟΒΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΑΥΣΤΡΙΑ.