Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Η ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ EURO 2016 'ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ 2-0.




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΙΕΡ ΜΩΡΟΥΑ ΤΗΣ ΛΙΛ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΜΕ 2-0.

2)ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΣΩΣΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ 19ο ΛΕΠΤΟ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΧΤΥΠΗΤΑ ΚΕΝΑ.

3)ΣΑΦΩΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΛΕΒ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΠΙΑΤΩΦ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΣΟΥΤ-ΦΩΤΙΑ ΤΩΝ ΓΙΟΥΛΙΑΝ ΝΤΡΑΞΛΕΡ ΚΑΙ ΣΑΜΙ ΚΕΝΤΙΡΑ.

4)ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΣΚΕΝΤΡΑΝ ΜΟΥΣΤΑΦΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΡΟΣ. ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΧΑΦ ΜΕΣΟΥΤ ΟΖΗΛ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΙΣΕΛΘΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΒΑΙΣΤΑΙΓΚΕΡ.(ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ 4ΜΗΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ). ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΓΚΕΤΣΕ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ(ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ...) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΨΥΧΡΟΥ ΓΙΑΚΙ ΛΕΒ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΛΙΛ.

5)ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΙΝ ΝΤΕΝΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΜΕ 1-0 ΤΗΣ ΑΝΑΙΜΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ.

6)ΠΑΝΤΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΕΒ(ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΑ 2-3 ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΤΗΣ Ο ΧΕΚΤΟΡ ΤΗΣ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ. ΦΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΖΕΡΟΜ ΜΠΟΑΝΤΕΓΚ(ΦΩΤΟ-2). Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΙΣ 3 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΙΕΡ, ΣΤΟΝ ΗΡΟΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΑΝΤΕΓΚ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ, , ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΑΛΛΑ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ., ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΕΒ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΛΑΓΙΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ-1 ΟΙ ΝΤΡΑΞΛΕΡ-ΜΙΛΕΡ-ΜΟΥΣΤΑΦΙ-ΜΠΟΑΝΤΕΓΚ -ΚΕΝΤΙΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΓΚΟΛ.