Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

O ΣΑΝΤΕΡΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΜΟΝΤ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΠΕΝ ΣΑΝΤΕΡΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ΣΤΟ "ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ". ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ.

2)ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΧΗΡΗ.!

3)ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ. 

4)Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΕΡΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ. Η ΧΙΛΑΡΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.