Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

O «ψυχάκιας» σκορπά εκατομμύρια σε σαμπάνιες – τυριά και οι πολίτες λιμοκτονούν!!

O «ψυχάκιας» σκορπά εκατομμύρια σε σαμπάνιες – τυριά και οι πολίτες λιμοκτονούν
Είναι γνωστή η αγάπη του «ψυχάκια» Κιμ Γιονγκ-Ουν για τις εισαγόμενες, ξένες λιχουδιές, τις οποίες προσφέρει στα τραπέζια που παραθέτει στους φίλους του, την ίδια στιγμή που εκατομμύρια συμπατριώτες του αγωνίζονται για τα απολύτως απαραίτητα.
Μάλιστα, ζει σε υπέροχα παλάτια στην πρωτεύουσα Pyongyang και κατέχει αμέτρητες κατοικίες γύρω από την ύπαιθρο στη Βόρεια Κορέα, ενώ περισσότεροι από 25 εκατομμύρια πολίτες κερδίζουν λιγότερο από 3 δολάρια την ημέρα.

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν επιθυμεί διακαώς την κατασκευή πυρηνικών πυραύλων, ικανών να χτυπήσουν τη Δύση και διοχετεύει μεγάλο μέρος του πλούτου σε αυτό το πρόγραμμα.

Παίρνει τα χρήματα από τις μάζες που πεθαίνουν της πείνας

Αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun, δεν αμελεί να παίρνει τα χρήματα από τις μάζες που λιμοκτονούν για να έχει το υπουργικό του συμβούλιο τα καλύτερα εισαγόμενα ποτά.
Πέρυσι, ο Κιμ έκανε εισαγωγή ουίσκι από τη Γερμανία, τη Δανία και τη Γεωργία, αξίας 155.000 λιρών και ρούμι από τη Γερμανία και τη Δανία αξίας 2.000 λιρών.
Εισήγαγε ακόμα από την Γερμανία τζιν αξίας 6.764 λιρών και βότκα από τη Ρωσία και από την Γεωργία και τη Λευκορωσία αξίας 108.000 λιρών.
Η Βόρεια Κορέα εισήγαγε λικέρ αξίας 22.000 λιρών.
Το ποσό των 219.000 λιρών πήγε στο κρασί και στην σαμπάνια από χώρες συμπεριλαμβανομένων της Ιταλίας, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας.
Ακόμα, ξόδεψε 134.000 λίρες για χτένια από την Κίνα και 18.000 λίρες για καφέδες από τη Γερμανία και την Ιταλία.
Και όσο για το αγαπημένο του τυρί; Διέταξε εισαγωγές αξίας 65.000 λιρών από την Ιταλία και τη Ρωσία.
Τέλος, εισήγαγε τσίχλες αξίας 59.000 λιρών.

 www.tribune.gr/