Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

TOΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.(ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ 


1)ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ.

2)Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΕΕ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ Η ΟΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

3)ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ-ΦΟΒΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ-ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ. Ή ΤΟΝ ΦΑΡΑΤΖ ΤΟΥ UKIP, Ή ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ.

4)ΕΙΠΑ Η ΕΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΣΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΝΕΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ. ΜΑΖΙ Ή ΧΩΡΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΝΕΑ ΒΡΕΣΤΗ Ή ΝΕΟ ΡΑΠΑΛΟ....ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
.
5)ΟΜΩΣ ΤΟ BREXIT ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΚΑΙ Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ. Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.


6) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ "ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ". ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΜΟΝΟ ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ. ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ. ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΟΙΜΠΛΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ. ΕΧΕΙ ΒΕΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΕΡΝΙΧΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΠΟΣΙΩΝ. ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ, ΣΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΛΠ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ 5 ΜΑΤΙΩΝ. (ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ-Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ). ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΚΛΕΙΔΙ ΣΕ INTELLIGENCE. ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ ΕΝΑ ΤΣΩΡΤΣΙΛ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΗΡΙΧΤΗ ΘΕΡΒΑΝΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΜΑΧΩΝ ΚΑΤΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΩΣ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ. Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΩΝ. ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ.

7)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΩΝ ΑΡΝΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ UKIP. ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. ΑΣΦΑΛΩΣ.
 
8)ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ BREMAIN. ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ. ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΤΙΣΜΟ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ. ΟΧΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. 

9)ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΤΙΜΑ-ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ-ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΡΥΒΔΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ... ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΑΓΩΓΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΩΝ, 
 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ, ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΩΝ ΤΑΣΕΩΝ....
 
10)ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ TOO CLOSE TO CALL. ΕΙΝΑΙ NECK TO NECK. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ....ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΟΨΟΜΕΘΑ. ΣΤΟ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΤΟ 2014 ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ. ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...