Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ -1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ./ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ, ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ 6 ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ 4 ΧΩΡΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. 

2)ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕ ΜΕΤΑ-ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ, ΣΕ ΧΩΡΑ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ...ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΣΗ ΣΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ....ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΝΤΑΒΟΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΝΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. 

3)ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ.....ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ....ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2017 ΣΕ ΤΕΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ....(ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ)

4)ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΙΡΑΝ-ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ. . ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΟΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/SACEUR ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ.....ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.....
.
5)ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΗΣΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ, 6 ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΙΕΣ), Η ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ....ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ , ΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΝΑΠΟΛΙ ΚΑΙ ΜΟΝΣ. ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ(ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ)

6)ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ/ΣΩΜΑΤΑ 2 ΚΑΙ 3 ΣΕ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΖΕΡΟΥΜ.(ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ....). ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ-1500 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-4 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ Β-61, ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΡΛΙΚ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΡΑΜΣΤΑΙΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

7)ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ (ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ)ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΩΜΑ-11 ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΥΝΕΙΑ- ΚΥΠΡΟ, ΣΤΗΝ 3Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ 11Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΝΙΖΛΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ 1 ΚΑΙ19 ΣΕ ΜΑΝΙΣΑ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ.