Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-1

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ(ΦΩΤΟ) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ-ΥΠΑΣΠΙΣΤΩΝ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ 5 ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ!!. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΚΑΡ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ-ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3 ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΚΙΝΤΖΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΚΑΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 11 ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΙΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΟΖΕΛ.


2)ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ(!) ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕΧΜΕΤ ΝΤΙΣΛΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΚΑΡ , ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!!3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ -ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ(ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ) ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ!!!. ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΤΙΣΛΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΜΕΧΜΕΤ ΠΑΡΤΙΓΚΟΤΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΡ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΑΤΡΙΓΚΟΤΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ 'ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΡΩΑΣ!!!'.

3)Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ/ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ. ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΕΝΩ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ(ΝΤΕΜΠΣΕΙ-ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ-ΟΝΤΙΕΡΝΟ ΚΑ) ΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΝΤΕΗΒ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ ΤΗΣ AFRICOM , ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ CENTCOM(ΒΟΤΕΛ) ΚΑ.

4)ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΑΛΙΧ ΖΕΚΙ ΤΣΟΛΑΚ ΩΣ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΑ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΟΥΝΑΛ ,ΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΑΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ.
5)Η ΜΙΤ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΠΡΟΣ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΣΥΝΗΘΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΚΟΥΒΕΡΣΙΝΛΙΚ ΣΤΗ ΝΔ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ.. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΙΝΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ή ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΝΑΤΟ Ή ΟΗΕ.