Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-1/ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΡΑΚ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 ΦΩΤΟ/Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΡ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ

1)ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ. ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ.

2)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΙΡΑΚΙΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ INHERENT RESOLVE ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΚΦΑΡΛΑΝΤ. ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΡΑΚΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 18ο ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΤ ΜΠΡΑΓΚ ΤΗΣ ΒΟΡ ΚΑΡΟΛΙΝΑ.

3)Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 16 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΟΖΕΦ ΒΟΤΕΛ/ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΟΤΕΛ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΕΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..

Η ΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ