Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

"ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ-1/ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ. /ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

KAI  TON NOEMBΡΙΟ ΤΟΥ 2014/ΙΟΥΝΙΟ 2015 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ....ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΓΙΝΑΝ...
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)6 ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΙΣΑΡΙΘΜΩΝ ΚΡΑΤΩΝ /ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ "ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΕΣ" ΕΚΘΕΣΕΙΣ(ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΣΕΛΙΔΩΝ/ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ0 ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 80-85% ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016.(3 ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ!!/ΙΟΥΝΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2016)

2)ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ) ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.!!!ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ , Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ...ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ "ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΡΙΑΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 20-22%!!"(ΕΚΕΙ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ/Η ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ).

3)ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΕΝΩ ΤΟ 80% ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ....ΣΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ( ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ!!).ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2016 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 25%!

4)ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΑΝΕΛΛ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ 14 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!!ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ, ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΕΚΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ /ΕΚΤΙΜΗΣΗ/ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ... ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ...ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ(!)....ΓΝΩΣΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ/ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ/ 18 ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΑΚΡΗ...!!.

5)ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΥΟ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΤΣΑΒΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!!(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ....!ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΕ...".ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ!!!!"(ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ 3 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....).ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....

6)ΤΡΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" , ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝΕ ΑΛΛΑ 5 ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!(ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ...)ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΔΥΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ...ΌΤΙ "ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ!!!"

7)ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΠΑ!!

8)ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΝΩ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ "ΚΡΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΝ ΤΟΥΤΟΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΩΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

9)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ....

10)ΤΟ BREXIT ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....(ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΧΤΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ).

11)ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΥΧΕΙ...ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017 ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΔΙΠΛΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!!!!ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟ BREXIT ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΟΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ....

12)ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ 4 ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 60.000 ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 72.000 /ΒΑΣΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ. ...(ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ)

13)ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ...ΕΙΔΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ...".

14)ΩΣ ΘΕΤΙΚΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2016-2017 ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.....ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΧΕΛ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ.