Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ-2/ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ OIKONOMIKOY DIRECTORATE TOY NATO KAΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ..../AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΚΑΙ Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ..../ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ-ΝΟΕΜΒΡΙΟ.


2)ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ. ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΘΙΓΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ. ...(ΚΑΤΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ...)ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ....(ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ.....ΤΟΤΕ... )

3)ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 20%. Η ΝΔ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 27-30%.

4)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟ 20%.ΤΟ 2017 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΡΟΝΟΣ-ΤΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ ΚΑ. (ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ)

5)Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΘΗΣ...ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ "ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΕ 3 ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΜΕΤΩΠΑ...".

6)ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΑΠΟ 5 ΧΩΡΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΑΝΕΛΛ ΩΣ" ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ" ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΧΩΡΟ....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ....ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΕΣ....ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ.....ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ "ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....'

7)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ANACONDA-2016 ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 11 ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2016 ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΗ!!!(ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...)./ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ..

8)ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!) ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ....ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ...ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ.....ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ .ΤΖΑΚ ΛΙΟΥ ...ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ...

9)ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΩΣ ΠΟΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ. ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ....ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ...
.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΡΙΣΚΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΙΛΑΡΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΙΣ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
Α)ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Β)ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΝ ΛΕΙΨΙΑ/ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΩΣ "ΚΡΑΤΗ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ...".

Γ)ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ BLACKROCK-BLACKSTONE-SOROS CAPITAL KA. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ..ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ....
Δ)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ε)ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ. ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.../ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ/ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ.

ΣΤ)ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. ΥΠΟΨΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ-ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ./ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ/ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΡΙΣΚΟΥ.