Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ-2/28-7-2016ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)163 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ ΚΙΝΗΜΑ..

2)ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ/ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ 2339.ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000.

3)ΣΤΟ CANKAYA PALACE ΣΥΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.

4)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ/ΑΝΤΙΕΡΝΤΟΓΚΑΝΙΚΟΙ/ΑΝΤΙ-ΑΚP/ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ/ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ/ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ/ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ /ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ ΚΑ.

5)ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Υ/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΛΕΡ ΠΟΛΛΑ ΜΜΕ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΥ ΝΑΤΟΙΚΟΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ.

6)ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΞΟΔΟ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΠΟΥΛΕΝΤ ΜΠΟΣΤΑΝΟΓΛΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ. 

7)ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΚΑΛΙΠ ΜΕΝΤΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

8)ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΥΜΙΤ ΝΤΟΥΜΝΤΑΡ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΕΖΑΙ ΑΚΣΑΚΑΛΙ

9)Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΝΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ. 

10)ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΕΤΙΝ ΤΕΜΕΛ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ PKK. ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ(ΜΑΛΑΤΕΙΑ) ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.
11)ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΕ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ Ο ΚΑΜΙΛ ΜΠΑΣΟΓΛΟΥ ΚΑ.
12)ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΥΠΕΞ ΛΑΒΡΩΦ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΣΟΙΓΚΟΥ, Ο ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗΣ ΣΕΡΓΚΕΙ ΙΒΑΝΩΦ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΕ ΠΑΤΡΟΥΣΕΦ, Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ FSB ΑΛΕΞΕΙ ΜΠΟΡΝΤΝΙΚΩΦ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΑΛΕΡΙ ΓΚΕΡΑΣΙΜΩΦ.

13)ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ.

14)ΔΥΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Η ΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ/58 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΤΟ 82% ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. ΤΟ 12% ΟΧΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 59% ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΤΟ 21% ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΤΟ 6.4% ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ISIS ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ!!!ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ISIS. 

15)ΤΟ 72% ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ ΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΙΕΣ.ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

16)ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ(ΗΔΗ 6 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.