Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ (26/7) ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, FM 90,1 ΣΤΙΣ 22.10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANALYSTSFORCHANGE. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΕΥΡΩΠΗ -ΤΟΥΡΚΙΑ.

 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ. ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!


  ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ   26   ΙΟΥΛΙΟΥ     2016  ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ    90,1 FM  KAI  ΩΡΑ  22.10-24.00 ,      ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ  ΜΑΖΑΡΑΚΗ "Ο ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ" ,  ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ   www.analystsforchange.org 


ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΚΑΙ  Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,   ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.  ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΟΥΝ..
ΕΤΣΙ  ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ  ΕΚΠΟΜΠΗ  ΤΟΥ  ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΩΝ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ , ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ  Ο  ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ  ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ  ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ.  Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ   ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΙΣ 22.10 ΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ-ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 90,1 ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ  ΒΡΑΔΥΑ.