Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-2/ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ(ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ-ΠΟΓΚΡΟΜ ΚΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ, ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΟΚΗ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΡΑΤΙΑ....

2)ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ RESOLUTE SUPPORT ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΜΟΝΣ-ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ-ΡΑΜΣΤΑΙΝ-ΝΟΡΘΓΟΥΝΤ-ΜΠΡΟΥΝΣΟΥΜ-ΝΑΠΟΛΙ- ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΙΠΣΟΥΙΤΣ-ΛΙΛ-ΜΟΥΝΣΤΕΡ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΜΙΛΑΝΟ-ΣΤΕΤΙΝΟ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΕ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΗΔΗ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ....

3)Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΧΕΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΤΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΚΙΝΤΖΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ/ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ/ΑΔΑΝΑ.

4)ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ. ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ.
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.......ΟΛΑ ΠΙΘΑΝΑ....(ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΩ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΕΡΕΣ ΤΟ 1960)
ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ Ή ΗΤΑΝ ΟΠΕΡΕΤΕΑ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ...ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΜΠΛΟΚΕΣ.