Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΣΤΟ ΟΣΛΟ.


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ , ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΡΣ ΜΠΕΡΙΝΓΚ ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.

 

2)Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ 37 ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 8 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΚΡΗΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΟΣΛΟ, ΕΝΩ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΥΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 69 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ/14-16 ΧΡΟΝΩΝ.

3)ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ/ΤΟΜΟΣ (ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ"ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ 2083'. ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ.

4)Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.

5)ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΝΤΙΝΙΣΤΗΣ.