Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΜΠΑΜΑ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ./AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ1)ΨΥΧΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΜΠΑΜΑ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ . ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS. 

2)ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ-ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΡΑΝΤΑΡ-ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

3)Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΕΡΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 70 ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

4)ΕΠΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ.....ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ.(ΤΗΝ ΒΑΣΗ)

5)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ , ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ.

6)Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ-ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ-ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ 60 ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ TYΠΟΥ Β-61 BAΡΥΤΗΤΑΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ...

7)Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ, ΤΩΝ ΗΑΕ, ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΕΖΑ ΜΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

8)ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΝΤΡΙΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΡΙΛΑΝΤ Ο ΤΖΩΝ ΚΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΡΩΣΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ. ΜΕΤΕΒΗ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ 36 ΚΡΑΤΩΝ/ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΕΣΒΗ!! ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ-ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

9)ΤΕΛΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΕΡΤΙΣ ΣΚΑΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΑΡΕΛ ΟΥΙΛΙΑΜΣ.